Leto 2018 - GRČKA 

Počela je prodaja aranžmana za letovanje 2018

Iskoristite popuste za rane rezervacije. 

STAVROS

Stavros.jpg

Stavros je mali gradić sa oko 4.000 stanovnika, koga sa svih strana okružuju predivne peščane plaže. Smešten na oko 70 km od Soluna. Ima blagu klimu, a u blizini gradića se nalaze bregovi pod gustim šumama.

Cenovnik : Stavros 2018
Cenovnik  Stavros 2018

EVIA

evia-kimi2.jpg

Evija je najveće ostrvo u Egejskom moru, a drugo po veličini ostrvo u Grčkoj. Jedino veće ostrvo od Evije je Krit. Ovo je nova turistička destinacija, ali svakako stara naseobina, još iz doba neolita o kome svedoče ostaci naselja, starih preko 3000 godina u centralnom i zapadnom delu ostrva. Ovo je jedno „kombinovano“ ostrvo koje, na prostoru od 3.684 km² sadrži gustu šumu na severu, planine koje dominiraju u centralnom delu ostrva – vrh Dirfis koji doseže visinu od 1743m, dok je jug pitomiji, ravničarski, pun maslinjaka i drugih poljoprivrednih kultura. Ovo nas sve navodi da geografske odlike ovog ostrva poistovetimo sa Srbijom, visokim planinama na jugu, Šumadijom i Panonijom na severu, a kada na svu tu prirodnu lepotu dodamo more i prelepe plaže,dolazimo do dobitne turističke kombinacije koja nikog ne može ostaviti ravnodušnim. Iako ima svega 200.000 stanovnika, ona ipak ima svoj ekonomski, politički, administrativni i kulturni centar, to je grad Halkida koji je smešten na zapadnom delu ostrva. Da li ste primetili sličnost sa nazivom poluostrva Halkidiki? Nije slučajna, naime, kolonisti iz Halkide su osnovali 30-tak naselja na poluostrvu Halkidiki, i ime mu dali po svom rodnom mestu, Halkidi. Upravo u ovom gradu se nalazi most koji spaja Eviju sa kopnenim delom Grčke. Grad je živopisan i lepo uređen, a videti ovaj deo Grčke koji nije komercijalizovan i uživati u autentičnom životu Grka je svakako nešto što ne treba propustiti prilikom boravka na ovakvoj destinaciji

Cenovnik Evia 2018 pdf

TASOS

tasos.jpg

Tasos se nalazi u istočnom delu pokrajine Makedonije i predstavlja najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga. Prostire se na površini od 390 km2. Tasos nazivaju i šuma koja plovi, zbog neverovatno bujne vegetacije i nepreglednih borovih šuma koje se spuštaju sa najviših planinskih vrhova sve do mora. Lepotu Tasosa odlikuje i plavo, kristalno bistro more sa velikim brojem plaža, skrivenih uvala, vidikovci, maslinjaci, tradicionalne grčke taverne i dobra zabava za mlade. Centar ostrva i glavna luka je grad Tassos-Limenas.


Cenovnik :Tasos 2018

Cenovnik br.2  :Tasos 2018  

HALKIDIKI - HANIOTI, POLIHRONO, PEFKOHORI

Halkidiki-2015.jpg

Halkidiki je poluostrvo u severnoj Grčkoj, poznato po svom obliku koji podseća na Poseidonov trozubac. Veliko poluostrvo grana se na tri manja - Kasandru, Sitoniju i Atos, poznatiji kao Sveta Gora. Kasandra: Polihrono se nalazi na oko 90 kilometara od Soluna, na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, poluostrva Kasandra. Hanioti je udaljen oko 96 kilometara od Soluna i oko 4 kilometra od Pefkohorija. Pefkohori je na oko 100 kilometara od Soluna. Cenovnik za Polihrono, Hanioti i Pefkohori: 

Cenovnik br.1 Hanioti 
Cenovnik br 2. Hanioti 15 noci
Cenovnik br.3 Polihrono
Cenovnik br.4 Polihrono 15 dana
Cenovnik  br.5 Pefkohori 
Cenovnik br.6. Pefkohori 15 dana

PARALIA I LEPTOKARIA,

LETO-2015-PIERIA.jpg

Sa idealnom lokacijom u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora Paralia predstavlja jedno od omiljenih letovališta naših turista. Udaljenost 7 km od mesta Katerini, blizina Soluna i drugih kulturno istorijskih znamenitosti, još jedan je faktor koji ovu destinaciju čini tako privlačnom. Olympic beach je letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora i udaljen je samo dva kilometra od Paralie. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem. Leptokaria se nalazi na oko 90km udaljenosti od Soluna, na obali Egejskog mora, a ispod planine Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja ovde susreću, dajući time Leptokariji epitet vazdušne banje. Nei Pori se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i ima prelepu uređenu peščanu plažu velike širine, široke ulice, lepo uređene trgovi, kao i brojna igrališta.

Cenovnik br.1. Paralia i Leptokaria
Cenovnik br 2, Paralia i Leptokaria 15 dana 
Cenovnik br 3.Paralia 10 noci



PARGA, SIVOTA I LEFKADA

parga.jpg

Parga je jedno od najlepših mesta na Jonskom moru, na severo–zapadnoj obali Grčke, u oblasti Epir, poznato je po zdravoj mediteranskoj klimi, okolnim planinama bujne vegetacije i smaragdnoj boji mora.

Lefkada, četvrto po veličini ostrvo Jonskog arhipelaga, nalazi se između Krfa i Kefalonije. Samo ostrvo je veoma specifično, prvo zbog same činjenice da vam nije potreban trajekt da do njega dođete, jer je sa kopnom spojeno plutajućim pokretnim mostom dužine 50m.

Cenovnik :Parga,Lefkada i Sivota
Cenovnik br.2 :Sivota
Cenovnik br.3 Parga
Cenovnik br 4.Lefkada





NEA VRASNA ASPROVALTA I VRASNA PARALIA

Nea_Vrasna_2.jpg

Nea Vrasna se nalazi na oko 75 kilometara istočno od Soluna i isto toliko zapadno od Kavale i Tasosa. Smeštena na dva kilometra od novog autoputa (Solun – Kavala), između Asprovalte i Stavrosa, na svega četrdesetak kilometara od Svete Gore i Uranopolisa, predstavlja idealnu lokaciju za pravi porodični odmor, ali i polaznu tačku za mnoge izlete i obilazak mnogih plaža u okolini. Iama prelepa dugu peščanu plažu nagrađena evropskom Plavom zastavom, čisto i toplo more. Asprovalta je veliko i lepo letovalište, na obali severnog dela zaliva Strimonikos, udaljeno od Soluna oko 80 km.


Cenovnik br 1. za Nea Vrasnu :
Cenovnik br.2 za Asprovaltu

Cenovnik br 3 za Vrasnu Paraliu

Cenovnik br.4 Asprovalta

OLIMPIC BEACH I NEI PORI

LETO-2015-PIERIA.jpg

Olympic beach je letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora i udaljen je samo dva kilometra od Paralie. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem. Nei Pori se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i ima prelepu uređenu peščanu plažu velike širine, široke ulice, lepo uređene trgovi, kao i brojna igrališta.

Cenovnik br1 Olimpic beach

Cenovnik br.2 Nei Pori 

NEOS MARAMARS, METAMORFOZI SARTI I I NIKITI

elia-beach-sithonia-1.jpg

SITONIJA je srednje poluostrvo Halkidikija najsunčanijeg predela severne Grčke. Nalazi se između poluostrva Kassandre koja je na zapadu i Atosa na istoku. Sitonija je poznata po raznovrsnoj i bujnoj vegetaciji, a preovladuju borove šume koje se spuštaju do samih plaža, najčešce peščanih i sa morem boje tirkiza. Inace more je izuzetno čisto, a izbor plaža velik pa ćemo ovom pričom probati da vam prenesemo najznačajnije utiske sačuvane sa letovanja na ovoj prelepoj destinaciji.

Cenovnik  za Neos Marmaras
Cenovnik br 2  Sarti 10 noci
Cenovnik br.3 Sarti 15 dana
Cenovnik br.4 Neos Marmaras za 10 noci
Cenovnik br.5 Neos Marmaras 15 dana

Cenovnik br.6 Metamorfozi

Cenovnik br.7  Nikiti

Powered by WebExpress