Izdvajamo iz ponude


budimpesta-duga.jpg

BUDIMPESTA 06.11.2021BUDIMPEŠTA - glavni grad Mađarske, stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekad bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim-brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi, koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni. Najjača privredna grana je turizam, zahvaljujući banjama i termalnim izvorima.


PROGRAM PUTOVANJA
:Polazak iz Novog Sada ispred Lokomotive na železnickoj stanici u 01:00h . Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima.Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: trg Heroja, Andraši bulevar, mostovi na Dunavu, Budimska tvrđava, Vaci ulica… Slobodno vreme za individualne aktivnosti.U popodnevnim časovima fakultativni odlazak na vožnju brodom po Dunavu. Ovo je prilika da se ovaj fantastični grad vidi i iz druge perspektive. Saznajte iz prve ruke zašto se vožnja brodom na Dunavu kroz Budimpeštu našla na UNESCO-ovoj listi! Povratak za Novi Sad oko 19h. Dolazak u Novi Sad oko ponoći, zavisno od zadržavanja na granici.


CENA ARANZMANA: 3.000,00 rsd

Cena aranžmana obuhvata:
-Prevoz turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj);
-Razgledanja prema programu;
-Vodič agencije;
-Troškovi organizacije putovanja.

Cena arnžmana ne obuhvata

-Individualne troskove putnika
-Ulaznice za razgledanje brodom
15 eur po osobi,placa se vodicu u autobusu


:„GLOBUS TURS PLUS” - Novi Sad, Dunavska 13
INFORMACIJE I REZERVACIJE «GLOBUS TURS PLUS» NOVI SAD; TELEFON 021/3823107

3,00 RSD

SEGEDIN.jpg

SEGEDIN  11.11.2021 PROGRAM PUTOVANJA: Polazak u 06:00h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (satanak putnika u 05.45h). Vožnja sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na graničnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak do tržnog centra Arkad odakle se krece u razgledanje grada sa vodicem...Sinagoga – Sečenji trg sa gradskom kućom – trg Klauzal – trg Dugonjić sa muzičkom fontanom – trg Dom sa Zavetnom crkvom i Srpskom pravoslavnom crkvom sv. Nikole...slobodno vreme za individualne aktivnosti i shopping u TC “Arkad” odakle će biti povratak za Srbiju...U kasnim popodnevnim satima polazak za Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 1 600.00 rsd

ARANŽMAN OBUHVATA:
–Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),
– Razgledanja i obilaske prema programu, –Usluge pratioca grupe tokom putovanja
 –Troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:–Individualne troškove putnika–međunarodno putno zdravstveno osiguranje

INFORMACIJE I REZERVACIJE ”GLOBUS TURS”,NOVISAD,DUNAVSKA 13021/3823107

1.600,00 RSD

sarajevo11.jpg

SARAJEVO 13.11.2021. NOVI SAD,RUMA ,SABAC   polasci


Polazak iz Novog Sada (petak na subotu) sa parkinga kod lokomotive u 00:30h. Dolazak u Sarajevo u subotu u jutarnjim casovima. Po dolasku obilazak grada uz pratnju vodica: Bascarsija, mostovi na Miljacki, Gradska vecnica, Sebilj, Begova dzamija, Sahar-kula, Inat kuca, Begova medresa, Ferhadija, Bascarsijska dzamija, Katedrala Srca Isusova, Vecna Vatra I Pravoslavna crkva. Nakon obilaska grada slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim casovima fakultativni odlazak na Vrelo Bosne.Nakon posete Vrelu Bosne polazak za Srbiju,dolazak u vecernjim casovima


POLAZAK NOVI SAD:  2.600,00 RSD

POLAZAK RUMA :2.400,00 RSD

POLAZAK SABAC :2200,00 RSD

U cenu aranzmana su uracunati:
-prevoz autobusom visoke turisticke klase na navedenim relacijama
-vodic
-agencijske usluge

U cenu aranzmana nije uracunato:

-fakultativni programi:, izlet do Vrela Bosne 5 eur
INFORMACIJE I REZERVACIJE ”GLOBUS TURS PLUS”, NOVI SAD, DUNAVSKA 13021/3823107
2,60 RSD

Banjaluka1.jpg

BANJALUKA 13.11.2021

..
PROGRAM PUTOVANJA:
 
Banja Luka ili Banjaluka je grad u Republici Srpskoj (Bosna i Hercegovina). Predstavlja politički, administrativni, finansijski, univerzitetski i kulturni centar Republike Srpske. U ovom gradu i njegovoj okolini preplitale su se različite kulture, običaji i uticaji. Sve to je ostavilo traga na arhitekturi pojedinih delova grada, ali i na velikom broju kulturno-istorijskih spomenika kao svedoka različitih epoha i ljudskog stvaralaštva. Zbog mnogobrojnih zelenih površina (parkova i aleja), Banja Luka je poznata kao grad zelenila.Program putovanja: Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 00:30h. Vožnja preko Bjeljine , Brckog, Prnjavora do Banja Luke uz pauze radi odmora. Dolazak u Banja Luku. Obilazak grada: Trg Krajine, obilazak fontane oko koje je smeštena tržnica, robna kuća, trgovački objekti. Tu se nalazi i naknadno podignut krivi sat, koji simbolizuje vreme udara velikog zemljotresa 1969. godine. Kao i svaki sat, on je mesto susreta i orjentir za zakazivanje sastanaka. Šetnja pešačkom zonom - Gospodskom ulicom, zgrada predsednika Republike Srpske. Tu su Banski dvori kao i prelepi Hram Hrista Spasitelja koji je sagrađen od crveno žutog kamenja vulkanskih stena. Pogled i na crkvu Svete Trojice i Katoličku katedrala sv. Bonaventure sa futurističkim tornjem. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do slapova na reci Krupi i obilazak manastira Krupa. Polazak za Novi Sad u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Novi Sad oko ponoći.Cena aranžmana: 3 990,00 rsdCENA ARANŽMANA OBUHVATA:- Prevoz autobusom na navedenoj relaciji- Razgledanje Banja Luke sa vodičem- Usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)- Troškove organizacije putovanjaCENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:- Individualne troskove,- Fakultativni obilazak slapovi i manastir Krupa- 10 eur, plaća se vodiču u autobusu
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
–Individualne troškove putnika–
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 

3.990,00 RSD

TUMANE_4.jpg

  MANASTIR TUMANE    GOLUBAC  14.11.2021


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Novog Sada, sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u 06:00h, iz Beograda sa parkinga ŠTARK ARENE (severna strana kod lopte) u 07:30h.Voznju nastavljamo prema manastir Tumane.U manastiru se ostaje 3 sata. Nastavak vožnje do  do mesta Golubac. Slobodno vreme za ručak i individualne aktivnosti. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd i Novi Sad. Dolazak u Beograd i Novi Sad u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 1.990,00 rsd

ARANŽMAN OBUHVATA:-
 Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd)
,- Razgledanja i obilaske prema programu,- Usluge pratioca grupe tokom putovanja,
- Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Individualne troškove putnikaNačin plaćanja: plaćanje u gotovini do polaska.
 

Rok za prijavu: do popune mesta.Opšte napomene:-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska;-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, gužve u gradu i lokalitetima,...);-„
GLOBUS TURS PLUS”
- Novi Sad, Dunavska 13
INFORMACIJE I REZERVACIJE
«GLOBUS TURS PLUS» NOVI SAD; TELEFON 021/3823107
Program br. 1 – Golubac-Manastir Tumane-Srebrno jezero od 16.06.2021.

INFORMACIJE I REZERVACIJE ’’GLOBUS TOURS PLUS’’, NOVI SAD, DUNAVSKA 021/382-31-07

1,00 RSD

Manastir-Kaona.jpg

KAONA-BRANKOVINA-VALJEVO 17.10.2021


Program putovanja:

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u 07:00h. Putovanje preko Rume i Šabca do manastira Kaona. Po narodnom predanju podigla ga je Ikonija, sestra Miloša Obilića. Čitav kompleks manastira se nalazi u predivnom, mirnom kraju sa izvorom lekovite vode.Potom odlazak i obilazak kompleksa Brankovina, gde je odrasla i sahranjena Desanka Maksimović. Dolazak u Valjevo. Poseta gradskom muzeju i Muselinovom konaku. Slobodno vreme za predah, kafu i ručak. Posle se odlazi da se poseti i kula Nenadovića. U dogovoreno vreme, polazak za Novi Sad. Dolazak u Novi Sad u večernjim satima.


CENA ARANŽMANA: 2 200 rsd

Cena aranžmana obuhvata:
-Prevoz turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj);
-Razgledanja prema programu;
-Vodič agencije;
-Troškovi organizacije putovanja.

Cena arnžmana ne obuhvata:
Ulaznice za lokalitete-400,00 rsd placa se u agenciji prilikom prijave
-Individualne troskove putnika


Program je rađen na bazi od minimum 40 punoplatežnih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo da koriguje cenu ili otkaže putovanje 5 dana pre otpočinjanja aranžmana.Uz ovaj program važe svi Opšti uslovi putovanja agencije „GLOBUS TURS PLUS” - Novi Sad, Dunavska 13INFORMACIJE I REZERVACIJE «GLOBUS TURS PLUS» NOVI SAD; TELEFON 021/3823107


2,20 RSD

STANISICI2.jpg

BIJELJINA-ETNO SELO STANISICI 31.10.2021.


Na izlazu iz Bijeljine, na trećem kilometru prema Pavlovića mostu nalazi se Etno selo "Stanišići". Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo usred Semberske ravnice.

Program putovanja:

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u 07:30h. Putovanje preko Rume do Etno sela “Stanišići”.Dolazak u Bijeljinu i obilazak Bijeljine sa vodicem.Nakon pauze u Bijeljini polazak za Stanisice.Obilazak etno kompleksa ,slobodno vreme za predah , kafu I rucak u etno selu Stanisic ili restoranu Semerski salas u dogovoreno vreme.U popodnevnim casovima, polazak za Novi Sad. Dolazak u Novi Sad u večernjim satima.

         CENA ARANŽMANA:
        1290,00 RSD NOVI SAD
        1190,00 RSD   RUMA


Cena aranžmana obuhvata:

-Prevoz turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj)
-Razgledanja prema programu,
-Vodič agencije,
-Poseta Bijeljini
-Troškovi organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
Individualne troskove

U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja 5 dana pre početka putovanja.Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika.Uz ovaj program važe svi Opšti uslovi putovanja agencije


„GLOBUS TURS PLUS”- Novi Sad


INFORMACIJE I REZERVACIJE


TEL 021/3823107,061/6846718

1,29 RSD

OSTALE PONUDE

PREVOZ NA KONCERTE U ZEMLJI I INOSTRANSTVU!
U saradnji sa kompanijom Ticket Vision kao ovlašćeni partner vršimo prevoz na koncerte u zemlji i inostranstvu. Prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase iz Beograda i Novog Sada. Ulaznice za prevoz možete kupovati na svim prodajnim mestimaTicket Vision-a u Srbiji. Od nedavno postoji i mogućnost kupovine ulaznica za prevoz preko sajta kompanije Ticket Vision, preko računara i štampanje se vrši iz vašeg kućnog prostora.Na ovaj način želimo svima da olakšamo prodaju ulaznica za događaj koji žele da pogledaju.
Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

RADNO VREME


TURISTICKA AGENCIJA  GLOBUS TURS PLUS  SE NALAZI  U ULICI 
DUNAVSKA BROJ 13  U PASAZU
TELEFON: 021/382-31-07, 061/684-67-18

E-MAIL: nsglobustours@gmail.com

RADNO VREME OD 11h - 18h
SUBOTA I NEDELJA NERADNI DANI

EUROLEAGUE 2021

PREVOZ I ULAZNICE ZA UTAKMICE EVROLIGE U KOSARCI
  KK CRVENA ZVEZDA-ZALGIRIS
 13.10.2021

.


Život je suviše kratak, iskoristite svaki trenutak!


TICKET VISION - prevoz na koncerte


Globus Turs plus Novi Sad u saradnji sa Ticket Vision d.o.o. vrsi prevoz na koncerte u zemlji i inostranstvu. Prevoz putnika vrsi se turistickim autobusima visoke kategorije. Pored usluge prevoza u nasoj agenciji mozete kupiti ulaznice za sve koncerte i sportske manifestacije.

reiseveranstalter.jpg

Individualna putovanja za ceo svet


Na raspolaganju Vam stoji i naša internet mašina za rezervacije, koja omogućava pretragu većine ponuda, izračunavanje cena, proveru slobodnih kapaciteta u realnom vremenu i finalnu rezervaciju željene ponude. Sadržaj je ogroman, jer pored ponuda  matične kuće TUI, nudimo Vam i druge odabrane kvalitetne turoperatere s kojima sarađujemo. Sve u svemu, najveća online ponuda inostranih aranžmana u Srbiji (sve za nezaboravno letovanje ili zimovanje u bilo koje doba godine)! Pored prodaje paket aranžmana, bavimo se prodajom avio karata (linijskih, čarter i low-cost kompanija), posredovanjem rent-a-car usluga, organizovanjem grupnih i incentiv putovanja, biznis putovanja, hotelskog smeštaja, cruise (brodska krstarenja), itd.

1295601912PC5WV.jpg

Letovanja


Turistička agencija Globus Tours iz Novog Sada je za leto 2016. pripremila bogatu ponudu apartmana i hotela za letovanje na najpoznatijim i najposećenijim destinacijama: Grčka, Turska, Tunis, Egipat...
Ako još niste odlučili gde ćete na letovanje, u ponudi smo izdvojili proverene destinacije, poznate hotele i apartmane kao i krstarenja poznatim brodskim kompanijama.

Pročitaj više

Upoznajte Srbiju


Poštovani putnici, 

Želja nam je da uz aktivni odmor upoznate neiscrpna blaga Srbije kroz programe koje smo pripremili za Vas. Na Vama je da na osnovu ponude odaberete program koji želite. Ako u našoj ponudi niste našli program koji Vas je zainteresovao, kao organizatori putovanja sačinićemo Vam program po želji.

Pročitaj više

Gradovi Evrope


Ovo je prilika da upoznate evropsku istoriju, posetite brojne spomenike kulture, ali i savremene građevine u evropskim metropolama. Svaki od ovih gradova poznat je turistima iz celog sveta: Budimpešta, koja spaja tradiciju i šarm srednje Evrope, zlatni Prag na Vltavi, sa raskošnim palatama i “zlatnom ulicom”, Beč, grad valcera, i još jedna prestonica na Dunavu...

Pročitaj više
Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Paragraf, podnaslov ili kratki opis. Prikazuje se kao kratka informacija na stranicama gde postoje više različitih sadržaja. Kako biste dodali novi ili promenili ovaj tekst samo kliknite na tekst ili u meniju "Opcije" izaberite “Promeni tekst sa editorom”.

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Program putovanjaPolazak iz Kikinde u 05:30h.Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.Polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Vožnja preko Rume ,Sapca, Loznice, Zvornika, Romanije do Sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Sarajevo. Fakultativni odlazak na vrelo Bosne! Odlazak na Baščaršiju i obilazak Baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Docek nove godine u nekom od sarajevskih restorana,kafica ili trgova.Docek nove godine.Polazak za Srbiju oko 02:00h.Dolazak u jutarnjim casovimaCENA ARANZMANA: 3.500,00 RSD U cenu aranzmana su uracunati:-prevoz autobusom visoke turisticke klase na navedenim relacijama -vodic-agencijske usluge U cenu aranzmana nije uracunato: izlet do Vrela Bosne 5 eur-boravisna taksa 2 marke ( 1 euro ili 120 din) placa se u agenciji, -doplata za 1/1 sobu- 15 eur, Uslovi I nacin placanja: -prilikom rezervacije minimum 40 %, a ostatak 10 dana pre putovanja-u dinarskoj protiv vrednosti na dan placanja po prodajnom kursu banke Intese Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika. 

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Paragraf, podnaslov ili kratki opis. Prikazuje se kao kratka informacija na stranicama gde postoje više različitih sadržaja. Kako biste dodali novi ili promenili ovaj tekst samo kliknite na tekst ili u meniju "Opcije" izaberite “Promeni tekst sa editorom”.

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

SARAJEVO 13.03.2021

Ovo je Paragraf, podnaslov ili kratki opis. Prikazuje se kao kratka informacija na stranicama gde postoje više različitih sadržaja. Kako biste dodali novi ili promenili ovaj tekst samo kliknite na tekst ili u meniju "Opcije" izaberite “Promeni tekst sa editorom”.

Powered by WebExpress