Izdvajamo iz ponude


sarajevo-nova-godina-2019-putovanje2.jpg

SARAJEVO 01.05.2020. uz vaucer


PROGRAM PUTOVANJA
Polazak u 00:15h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (sastanak putnika u 23.45h). Vožnja preko Rume, Šapca, Loznice, Zvornika, Romanije do Sarajeva sa usputnim pauzama po potrebi grupe I radi graničnih formalnosti. Dolazak u Sarajevo I obilazak centra grada: mostovi Miljacke, Inat kuća, gradska većnica, trg Sebilj, baščaršijska džamija, srpska pravoslavna crkva, večna vatra... Slobodno vreme i predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. U dogovoreno vreme polazak za fakultativni obilazak vrela Bos-ne. Polazak za Novi Sad i dolazak u kasnim večernjim časovima. 

 CENA ARANŽMANA: 2.500 din. 

 ARANŽMAN OBUHVATA:
 –Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd), 
– Razgledanja i obilaske prema programu, 
–Usluge pratioca grupe tokom putovanja, 
–Troškove organizacije putovanja. 

 ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 –Individualne troškove putnika
 –Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 

-Fakultativni odlazak na vrelo Bosne - 5 eur ,placa se vodicu u autobusu

2.500,00 RSD

TEMISVAR.jpg

TEMISVAR - FESTIVAL CVECA 25 - 26.04.2020.

.
PROGRAM PUTOVANJA: 
Polazak u 06:00h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (sastanak putnika u 5.45h). Vožnja preko Zrenjanina do graničnog prelaza Srpska Crnja sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na graničnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Temišvar (Timişoara). Razgledanje grada: odlazak na Trg jedinstva, na kojem su stub kuge, rimokatolička katedralna crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janića iz Arada. Trg slobode , kip Device Marije i bista Decebala. Trg pobede, na kojem se nalazi zgrada nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, kip vučice koja doji Romula i Rema te reprezentativna zdanja secesije. Slobodno vreme za individualnu šetnju, poseta tržnom centru “Jullius Mall” i u kasnim popodnevnim satima polazak za Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima. 

 CENA ARANŽMANA: 990,00 din. 

 ARANŽMAN OBUHVATA:
 –Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),
 – Razgledanja i obilaske prema programu, 
–Usluge pratioca grupe tokom putovanja, 
–Troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 –Individualne troškove putnika 
–međunarodno putno zdravstveno osiguranje 

990,00 RSD

Tumane.jpg

MANASTIR TUMANE I RAKOVICA 10.05.2020.Program putovanja:
Polazak autobusa iz Novog Sada, sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u 07:00h, iz Beograda sa parkinga ŠTARK ARENE (severna strana kod lopte) u 08:30h. Nastavak vožnje do manastira Rakovica Obilazak sa stručnim vodičem. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Putovanje nastavljamo ka manastiru Tumane. Obilazak manastira. Zadrzavanje u manastiru Tumane oko 4 sata. Slobodno vreme za ručak i individualne aktivnosti. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd i Novi Sad. Dolazak u Beograd i Novi Sad u kasnim večernjim časovima. 

CENA ARANŽMANA: 2.200,00 rsd 


ARANŽMAN OBUHVATA
:-Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd)
,- Razgledanja i obilaske prema programu,-  Usluge pratioca grupe tokom putovanja,- Troškoveorganizacije putovanja

.ARANŽMAN NE OBUHVATA:- Individualne troškove putnika 

2.200,00 RSD

STANISICI2.jpg

ETNO SELO STANISIC 02.05.2020. UZ VAUCER

..
PROGRAM PUTOVANJA:
 Polazak u 07:30h iz Novog Sada kod “lokomotive”, na železničkoj stanici (satanak putnika u 07.15h). Vožnja preko Rume i Sremske Mitrovice sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Stanišiće i razgledanje etno kompleksa. Slobodno vreme i predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. U dogovoreno vreme polazak za manastir “sv. Petke” I obilazak manstirskog kompleksa. Poseta tržnog centra “FIS”. Polazak za Novi Sad i dolazak u kasnim večernjim časovima.
CENA ARANŽMANA: 990,00 din. ARANŽMAN OBUHVATA:
–Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd)
,– Razgledanja i obilaske prema programu
,–Usluge pratioca grupe tokom putovanja,–Troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:–Individualne troškove putnika–
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 

990,00 RSD

manastir_manasija111.jpg

Manastir Manasija-Resavska pećina-vodopad Lisine 26.04.2020.Program putovanja:
Polazak iz Novog Sada . u 07:00h, sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Vožnja do Beograda, polazak iz Beograda je u 08:30 sa parkinga Štark Arene.Putovanje sa kraćim pauzama do manastira Manasija. Nakon razgledanja manastira polazak za Resavsku pećinu. Nakon pauze i razgledanja Resavske pećine polazak prema vodopadu Lisine, gde je predviđena pauza za ručak i odmor. U kasnim popodnevnim časovima polazak prema Beogradu i Novom sadu. Dolazak u Novi sad u kasnim večernjim časovima. 

 CENA ARANŽMANA: 1.890 rsd 

ARANŽMAN OBUHVATA
:- Prevoz autobusom na navedenoj relaciji
 - Razgledanje sa vodičem 
- Usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- Troškove organizacije putovanja 

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 - Individualne troskove, 
- Ulaznice za Resavsku pećinu (plaćaju se vodiču u autobusu, cena 350 din po osobi)-
- Cena dnevne nadoknade za Lisine (100 din po osobi, plaćaju se u agenciji)

 INFORMACIJE I REZERVACIJE ”GLOBUS TURS PLUS”, NOVI SAD, DUNAVSKA 13021/382-31-07 

1.890,00 RSD

oplenac1.jpg

Topola - Oplenac 10.05.2020. Polazak iz Novog Sada i Beograda


Program putovanja: 

 Polazak iz Novog Sada . u 07:00h, sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Vožnja do Beograda, polazak iz Beograda je u 08:30 sa parkinga Štark Arene.Putovanje sa kraćim pauzama do Oplenca. Nakon razgledanja Oplenca i malo veće pauze polazak u Topolu. Pri dolasku u Topolu razgledanje crkve Bogorodice i Karađorđevog konaka. Nakon ovih obilazaka odlazak do nekih restorana u blizini na pauzu i ručak. Nakon ručka i pauze u kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd i Novi Sad.

 CENA ARANŽMANA: 1.490,00 rsd

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- Prevoz autobusom na navedenoj relaciji
 - Razgledanje sa vodičem 
- Usluge lokalnog vodiča u Topoli i Oplencu 
 - Usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)- Troškove organizacije putovanja 

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 - Individualne troskove,
 - Ulaznice za Oplenac i Topolu ( zadužbina Petra kralja I Karađorđevića, Karđorđev grad sa postavkom, galerija u Vinogradarevoj kući, kuća Kralja Petra sa izložbom predmeta i Kraljevska vinarija
,500 din po osobi plaćanje u agenciji) 

INFORMACIJE I REZERVACIJE ”GLOBUS TURS PLUS”, NOVI SAD, DUNAVSKA 13021/382-31-07 

1.490,00 RSD

OSTALE PONUDE

PREVOZ NA KONCERTE U ZEMLJI I INOSTRANSTVU!
U saradnji sa kompanijom Ticket Vision kao ovlašćeni partner vršimo prevoz na koncerte u zemlji i inostranstvu. Prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase iz Beograda i Novog Sada. Ulaznice za prevoz možete kupovati na svim prodajnim mestimaTicket Vision-a u Srbiji. Od nedavno postoji i mogućnost kupovine ulaznica za prevoz preko sajta kompanije Ticket Vision, preko računara i štampanje se vrši iz vašeg kućnog prostora.Na ovaj način želimo svima da olakšamo prodaju ulaznica za događaj koji žele da pogledaju.
Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

RADNO VREME


TURISTICKA AGENCIJA  GLOBUS TURS PLUS  SE NALAZI  U ULICI 
DUNAVSKA BROJ 13  U PASAZU
TELEFON: 021/382-31-07, 061/684-67-18

E-MAIL: nsglobustours@gmail.com

RADNO VREME OD 11h - 18h
SUBOTA I NEDELJA NERADNI DANI

EUROLEAGUE 2019

PREVOZ I ULAZNICE ZA UTAKMICU EVROLIGE U KOSARCI

KK CRVENA ZVEZDA - CSKA

21.03.2020.

POLAZAK IZ NOVOG SADA

Život je suviše kratak, iskoristite svaki trenutak!


TICKET VISION - prevoz na koncerte


Globus Turs plus Novi Sad u saradnji sa Ticket Vision d.o.o. vrsi prevoz na koncerte u zemlji i inostranstvu. Prevoz putnika vrsi se turistickim autobusima visoke kategorije. Pored usluge prevoza u nasoj agenciji mozete kupiti ulaznice za sve koncerte i sportske manifestacije.

reiseveranstalter.jpg

Individualna putovanja za ceo svet


Na raspolaganju Vam stoji i naša internet mašina za rezervacije, koja omogućava pretragu većine ponuda, izračunavanje cena, proveru slobodnih kapaciteta u realnom vremenu i finalnu rezervaciju željene ponude. Sadržaj je ogroman, jer pored ponuda  matične kuće TUI, nudimo Vam i druge odabrane kvalitetne turoperatere s kojima sarađujemo. Sve u svemu, najveća online ponuda inostranih aranžmana u Srbiji (sve za nezaboravno letovanje ili zimovanje u bilo koje doba godine)! Pored prodaje paket aranžmana, bavimo se prodajom avio karata (linijskih, čarter i low-cost kompanija), posredovanjem rent-a-car usluga, organizovanjem grupnih i incentiv putovanja, biznis putovanja, hotelskog smeštaja, cruise (brodska krstarenja), itd.

1295601912PC5WV.jpg

Letovanja


Turistička agencija Globus Tours iz Novog Sada je za leto 2016. pripremila bogatu ponudu apartmana i hotela za letovanje na najpoznatijim i najposećenijim destinacijama: Grčka, Turska, Tunis, Egipat...
Ako još niste odlučili gde ćete na letovanje, u ponudi smo izdvojili proverene destinacije, poznate hotele i apartmane kao i krstarenja poznatim brodskim kompanijama.

Pročitaj više

Upoznajte Srbiju


Poštovani putnici, 

Želja nam je da uz aktivni odmor upoznate neiscrpna blaga Srbije kroz programe koje smo pripremili za Vas. Na Vama je da na osnovu ponude odaberete program koji želite. Ako u našoj ponudi niste našli program koji Vas je zainteresovao, kao organizatori putovanja sačinićemo Vam program po želji.

Pročitaj više

Gradovi Evrope


Ovo je prilika da upoznate evropsku istoriju, posetite brojne spomenike kulture, ali i savremene građevine u evropskim metropolama. Svaki od ovih gradova poznat je turistima iz celog sveta: Budimpešta, koja spaja tradiciju i šarm srednje Evrope, zlatni Prag na Vltavi, sa raskošnim palatama i “zlatnom ulicom”, Beč, grad valcera, i još jedna prestonica na Dunavu...

Pročitaj više
Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Paragraf, podnaslov ili kratki opis. Prikazuje se kao kratka informacija na stranicama gde postoje više različitih sadržaja. Kako biste dodali novi ili promenili ovaj tekst samo kliknite na tekst ili u meniju "Opcije" izaberite “Promeni tekst sa editorom”.

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Program putovanjaPolazak iz Kikinde u 05:30h.Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.Polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Vožnja preko Rume ,Sapca, Loznice, Zvornika, Romanije do Sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Sarajevo. Fakultativni odlazak na vrelo Bosne! Odlazak na Baščaršiju i obilazak Baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Docek nove godine u nekom od sarajevskih restorana,kafica ili trgova.Docek nove godine.Polazak za Srbiju oko 02:00h.Dolazak u jutarnjim casovimaCENA ARANZMANA: 3.500,00 RSD U cenu aranzmana su uracunati:-prevoz autobusom visoke turisticke klase na navedenim relacijama -vodic-agencijske usluge U cenu aranzmana nije uracunato: izlet do Vrela Bosne 5 eur-boravisna taksa 2 marke ( 1 euro ili 120 din) placa se u agenciji, -doplata za 1/1 sobu- 15 eur, Uslovi I nacin placanja: -prilikom rezervacije minimum 40 %, a ostatak 10 dana pre putovanja-u dinarskoj protiv vrednosti na dan placanja po prodajnom kursu banke Intese Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika. 

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Naslov. Kliknite na tekst da ga promenite.

Ovo je Paragraf, podnaslov ili kratki opis. Prikazuje se kao kratka informacija na stranicama gde postoje više različitih sadržaja. Kako biste dodali novi ili promenili ovaj tekst samo kliknite na tekst ili u meniju "Opcije" izaberite “Promeni tekst sa editorom”.

Powered by WebExpress