ASPROVALTA

781818_Asprovalta_(1).jpg

Asprovalta je gradić - letovalište u Grčkoj. Nalazi se na oko 80 km od Soluna, u opštini Volvi, okrug Solun.Mesto se nalazi na obalama Egejskog mora u Strumičkom zalivu (Strimoni) nedaleko od gradića Stavrosa i letovališta Nea Vrasna. Udaljena je oko 8 km od Stavrosa, oko 500 m od Nea Vrasne, a oko 80 km od Soluna.Mesto se odlikuje: lepom peščanom plažom, parkom, kejom sa drvoredom, lepim kućama i uređenim ulicama. Isključiva privredna delatnost je turizam i trgovina na malo pošto se nalazi na samoj obali mora. Peščana plaža dugačka je oko 1 km.Ovaj deo Grčke ima razgranatu mrežu dobrih puteva tako da su naselja dostupna turistima.

Cenovnik 1.
Cenovnik 2

HALKIDIKI - KASANDRA - HANIOTI

hanioti-579355.jpg

Hanioti  je gradić - letovalište u Grčkoj na poluostrvu Kasandra (poznatija kao „prvi prst“) na Halkidikiju, opština Kasandra, okrug Halkidiki, oko 100 km od Soluna i predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta „prvog prsta“ Halkidikija. More u zalivu Toroneos je čisto i toplo, a klima pogodna za razvoj vegetacije. Godine 2006, ovo turističko mesto je bilo zahvaćeno požarom čije posledice su uočljive na brdašcima koji ga natkriljuju. Centar zbivanja je glavni gradski trg od koga se zvezdasto šire male ulice prepune suvenirnica, prodavnica, taverni, restorana, picerija, kafića, barova, tradicionalnih grčkih restorana i objekata za zabavu. U mestu postoji ambulanta, apoteka, mnoštvo hotela, rent a car agencija, dobro snabdeveni supermarketi, poslastičarnice i pekare.

Cenovnik 1 (10 noći)
Cenovnik 2 (10 noći)
Cenovnik 3 (15 noći)

HALKIDIKI - KASANDRA - PEFKOHORI

pefkohori-87616.jpg

Pefkohori je gradić - letovalište u Grčkoj na poluostrvu Kasandra (poznatija kao prvi prst) na Halkidikiju, opština Kasandra, okrug Halkidiki, oko 100 km od Soluna. Zaštićen je od otvorenog mora. Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj, sa nepreglednim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno. Krase ga prelepa crkva, stari trg, uzane uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, što odgovara deci i neplivačima, osvetljeno šetalište pored mora, koje u večernjim satima menja ruho i postaje centar svih zbivanja, zahvaljujući brojnim tavernama, ribljim restoranima, picerijama i barovima.Letovalište ima sve sadržaje koji su potrebni za vaš odmor:

Cenovnik 1 (10 noći)
Cenovnik 2 (10 noći)
Cenovnik 3 (15 noći)

HANIOTI - KASANDRA - POLIHRONO

polihrono3.jpg

Polihrono je gradić letovalište u Grčkoj na poluostrvu Kasandra (poznatija kao „prvi prst“) na Halkidikiju, opština Kasandra, okrug Halkidiki.Polihrono je poznato turističko odredište na turistički veoma posećenom poluostrvu Halkidiki i jedno od najposećenijih mesta u Grčkoj od strane turista iz Srbije. Letovalište Polihrono je smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Ima veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnu za decu. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi. Mnogo sunca i prirodnih lepota, dobra snabdevenost, srdačnost i gostoljubivost domaćina, garancija su za dobar odmor. Grad su uništili Huni, a na istom mestu su lokalni stočari osnovali Polihrono koji je dobio ime po raznobojnom cveću. 

Cenovnik 1 (10 noći)
Cenovnik 2 (10 noći)
Cenovnik 3 (15 noći)

HALKIDIKI - SITONIJA - METAMORFOSIS

metamorfosis-sitonija-halkidiki-grcka-leto-letovanje-sani-tours-1.jpg

Metamorfosis se nalazi na severozapadu Sitonije, na oko 95 km od Soluna. Nazivaju ga i vazdušnom banjom Halkidikija, jer ima predivne plaže koje počinju na mestu gde se završavaju borove šume, idealno je za kupanje i sunčanje. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve onda je Metamorfosis pravi izbor. Noćni život gotovo da ne postoji u ovom malom i prelepom mirnom mestu, tako da je idealan za miran porodični odmor, parove, i sve one koji žele da se odmore od buke i gužve.

Cenovnik 1 (10 noći)

HALKIDIKI - SITONIJA - SARTI

sarti2-1024x569.jpg

Sarti je letovalište u Grčkoj na „prstu“ Sitonija na poluostrvu Halkidiki. 140 kilometara je jugoistočno od Soluna, sa pogledom na Atos. Sarti je slikovito mesto koje se nalazi na istočnoj obali Sitonije. Karakteristično je po blagoj klimi, kristalno čistim plavim morem i peskovitom plažom dugom 3 km, koja sa pravom nosi Plavu zastavicu za kvalitet. Sa plaže se pruža očaravajući pogled na panoramu Singitikosa - zaliva Svete Gore i obrise vrhova planine Atosa. U mestu postoji mnoštvo taverni, kafića i prodavnica. Odlikuju ga relepo šetalište, mnoštvo mediteranskog zelenila i šumovitih oblasti u okruženju, male ulice i trgovi, izolovane uvale i prelepi vidikovci.

Cenovnik 1 (10 noći)
Cenovnik 2 (10 noći)
Cenovnik 3 (15 noći)

HALKIDIKI - SITONIJA - NEOS MARMARAS

16_10.jpg

Neos Marmaras je gradić - letovalište u Grčkoj na „prstu“ Sitonija na poluostrvu Halkidiki oko 125 km od Soluna.Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i duge peščane plaže okupane suncem kao i nezaboravni zalasci sunca.

Cenovnik 1 (10 noći)
Cenovnik 2 (10 noći)
Cenovnik 3 (15 noći)

HALKIDIKI - SITONIJA - NIKITI

382248_Nikiti_Sitonija-(1).jpg

Nikiti leži oko istoimenog zaliva i jedno je od najstarijih sela na Sitoniji, na 20-ak km pre Neos Marmarasa, i ima istoriju od 700 godina kroz koje je bio zajedica poljoprivrednika metoha Nikiti, koja je pripadala Svetogorskom manastiru Ksenofont. Poznat je kao jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. Nikitas na grčkom znači pobednik, a koren reče je od Nika - grčka boginja pobede. U Nikiti selu postoje tradicionalne kamene kuće, crkva Agios Nikiti koja datira iz 1867 godine i ruševine kapele sa freskama iz 16-og veka, kao i folklorni muzej. Na drugom kraju je i živopisna luka sa zidom. Plaža je duga i uska sa mekim i sitnim peskom, postepenim ulaskom u vodu, a u zaleđu je linija borova koja daje prirodan hlad.

Cenovnik 1 (10 noći)

NEA VRASNA

16_101.jpg

Nea Vrasna letovalište nedaliko od sela Vrasna u Grčkoj. Nalazi se na oko 80 km od Soluna, u opštini Volvi, okrug Solun.Mesto se nalazi na obalama Egejskog mora u Strumičkom zalivu (Strimoni) između gradića Stavrosa i letovališta Asprovalte. Nea Vrasna je udaljena oko 6 km od Stavrosa, oko 500 m od Asprovalte i oko 80 km od Soluna.Mesto se odlikuje: peščanom plažom, uređenim kejom, novim kućama i širokim ulicama. Isključiva privredna delatnost je turizam pošto se nalazi na samoj obali mora. Peščana plaža dugačka je oko 1 km.Cenovnik 1 (10 noći)
Cenovnik 2 (10 noći)

OLIMPSKA REGIJA - NEI PORI

nei-pori-plaza-i-setaliste.jpg

Nei Pori je poznato grčko letovalište u periferiji Središnja Makedonija, u oblasti Pijerija. Nei Pori se nalazi ispod Olimpa na 160 kilometara od makedonske granice i samo 43 km južno od središta upravnog okruga Katerinija. Prvobitno naselje „Stari” Pori  se nalazi u brdu nekoliko kilometara od obale. Severno od Nei Porija je popularno letovalište Platamon , a na jugu močvare severne delte reke Pinios. Zahvaljujući širokim ulicama, uređenim trgovima i parkovima Nei Pori je prostran i tih. Odlikuje se dugačkom i sedamdeset metara širokom peščanom plažom i čistim morem. Na plažama postoje tuševi i kabine za presvlačenje. Turistima je na raspologanju veliki broj taverni, kafića, poslastičarnica i prodavnica.

Cenovnik 1 (10 noći)
Cenovnik 2 (10 noći)
Cenovnik 3 (15 noći)

OLIMPSKA REGIJA - PARALIJA

Paralia,_Pieria_E9.jpg

Paralija  je letovalište u Grčkoj. Nalazi se 4 km od mesta Katerini u podnožju planine Olimp. Ima peščanu plažu dugačku oko 3 km koja se proteže sve do susednog mesta Olimpik Bič. Nalazi se takođe oko 60 km od Soluna i oko 30 km od popularnih letovališta Nei Pori i Leptokarija. Popularnost zahvaljuje više pristupačnim cenama smeštaja nego nekim svojim turističkim kvalitetima. Paralija obiluje peščanim plažama sa sitnim belim peskom tako da predstavlja jedno od najtraženijih mesta kako za porodice sa decom tako i za mlade željne nezaboravnog letovanja sa noćnim provodom. Paralija nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod, mnostvo prodavnica, restorana, kafića i diskoteka. Paralija važi za mesto u koje radi noćnog provoda dolazi kako cela Olimpska rivijera tako i čitava severna Grcka. Centar zabave severne Grčke, Paralija je raj za ljubitelje noćnog provoda sa nekoliko ogromnih diskoteka u kojima provod traje do ranih jutarnjih časova.

Cenovnik 1 (10 noći)
Cenovnik 2 (10 noći)
Cenovnik 3 (15 noći)

OLIMPSKA REGIJA - LEPTOKARIJA

leptokarija-1.jpg

Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Mesto pruža gostima svih generacija dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Voda je kristalno čista i idealna za plivanje i relaksaciju. Leptokarija apartmani 2019, šetalište kraj obale, nova trgovačka-pešačka zona i stoletni park upotpunjuju i čine atraktivnim ovaj ambijent sa puno taverni, barova, kafića, prodavnica i marketa. Mesto takođe nudi mnoštvo sadržaja za decu, zabavne parkove i igraonice. U ponudi je veliki broj izleta do okolnih lokaliteta. U blizini se nalazi pećina u kojoj se po mitologiji rodio Orfeus i antički grad Muza.

Cenovnik 1 (10 noći)
Cenovnik 2 (10 noći)
Cenovnik 3 (15 noći)

Powered by WebExpress